Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Épphogy megválasztották a polgármestert, máris agyonlőtték

Utazás közben.

Forrás: MTI2024. 06. 17. 18:44
Flame,Of,A,Candle,On,A,Grave.,All,Saints,Day,mécses, halálhír, gyászhír
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Agyonlőttek a dél-mexikói Guerrero államban hétfőn egy nemrég megválasztott polgármestert – közölték a helyi hatóságok.

A guerrerói ügyész hivatalának tájékoztatása szerint Salvador Villalva Flores éppen egy autóbuszon utazott San Pedro las Playas település területén, amikor halálos lövés érte a fején. A tengerparti település csaknem kétórányi autóútra van Copalától, ahol Villalvát június 2-án megválasztották.

A történtekről egyelőre nincs közelebbi információ, viszont közismert, hogy Guerreróban több bűnszervezet is verseng egymással a befolyásért.

Mexikóban legkevesebb 34 jelöltet, illetve megválasztott tisztségviselőt gyilkoltak meg a június 2-i választásokat megelőző kampány idején és a voksolást követően – ismertette a Data Civica emberi jogi szervezet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.