„A baloldal Magyarország politikai élveboncolására készül” + videó

Deutsch Tamás az Európai Parlament gyermekvédelmi törvényt is tárgyaló ülése előtt üzent.

Magyar Nemzet
2021. 07. 05. 16:39
null
State of the European Union 2020 (SotEU) - MEP Debate Fotó: Laurie DIEFFEMBACQ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Utolsó plenáris ülését tartja a héten az Európai Parlament, s a gyermekvédelmi törvény ürügyén megint Magyarországra akarnak támadni – figyelmeztetett Facebook-bejegyzésében Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: „senkinek ne legyen fikarcnyi kétsége sem, szerdán nem egy demokratikus parlamenti vitára kerül majd sor, hanem a brüsszeli bürokraták és az európai ideológiai fősodor képviselőinek

rögtönítélő ideológiai törvényszéke tart majd ülést”.

„Az európai és a magyar baloldal újra Magyarország politikai élveboncolására készül!”

– fogalmazott a felvételen, azt is világossá téve, hogy hazugságokra, indulatos kirohanásokra, magyarokkal szembeni gyűlölködő megnyilatkozásokra lehet majd számítani.

„Azok az országok, amelyek nem követik a brüsszeli központ utasításait, […] folyamatos fenyegetésekre, zsarolásra, büntetésekre számíthatnak!” – festett borús képet, hozzátéve, hogy ebben a magyar baloldal is partner.

Deutsch Tamás elmondása alapján az európai parlamenti ülést a Facebook-oldalukon is élőben lehet majd követni szerdán, így bárki láthatja, hogy a magyar baloldal kiáll-e a magyarok mellett vagy Mark Rutte holland miniszterelnök fegyverhordozójaként Magyarország térdre kényszerítésért fognak fellépni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.