Ésszerűtlen döntést hozott az olasz kormány

A sok tudatlan ember csak egy-egy ilyen engedményre vár.

2020. 04. 01. 15:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mától megengedi az illetékes minisztérium, hogy egyszerre egy szülő lemenjen sétálni a zónában a gyerekkel. Ez hatalmas botrányt kavart, mert újabb veszélyeket hordoz. A gyerekek nagyon komoly vírushordozók, köhögnek, nyalnak és fogdosnak, és sokkal attól félnek, hogy ez majd újra ront a helyzeten. Sajnos nem koherens a kormány. Eddig azt kérte, főleg a gyerekkel üljünk itthon, még a nagyszülőknek se mutassuk meg őket, mert veszélyes. Most meg, pont a legkritikusabb fázisban, amikor rettenetesen kellene vigyázni, mert végre csökkenek a számok, bedobnak egy ilyet. A sok tudatlan ember csak egy-egy ilyen engedményre vár…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.