Megfertőződött Sepsiszentgyörgy polgármestere

Koronavírussal fertőződött meg Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy vasárnap újraválasztott polgármestere – közölte a polgármester közösségi oldalán.

Forrás: MTI2020. 09. 29. 22:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írta: hétfőn belázasodott, kedden reggel nem érezte a fogkrém ízét. Mivel ezek a koronavírus-fertőzés tünetei, kedden tesztet készíttetett, és az eredmény pozitív lett – tette közzé az MTI.

„Kicsit gyengébbnek érzem magam, de alapvetően jól vagyok. Holnap újabb vizsgálatra megyek a kórházba, és természetesen azt fogom tenni, amit az orvosok javasolnak. A fertőzések száma egyre növekszik, ezért arra kérek mindenkit, tartsák be a megelőzést szolgáló előírásokat!”

– írta közösségi oldalán a polgármester.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben negyedik polgármesteri mandátumára készülő Antal Árpád a szavazatok több, mint háromnegyedét szerezte meg Sepsiszentgyörgyön. A polgármester kedden még sajtótájékoztatón számolt be a választási eredményekről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.