Soros György a transzneműek hercege fehér lovon

Ha Soros György meglát egy kisebbséget, menten kardot ragad és a segítségükre siet. Na jó, nem karddal, hanem töménytelen mennyiségű pénzzel. Legyenek azok gyöngyöspatai iskolakerülők, feketék vagy az LMBT-közösség tagjai, számíthatnak az öreg spekulánsra és kiterjedt „jogvédő” hálózatára. Nincs ez másképp tehát a transzneműek esetében sem. Lássuk csak, hogyan, de legfőképpen, miért támogatja őket.

Forrás: tuzfalcsoport.blogstar.hu2020. 08. 04. 13:32
null
A paktum burkoltan megpróbál jogokat adni a homoszexuálisoknak és a transzneműeknek Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Könnyű elveszni a 72 és folyamatosan szaporodó gender és a különböző szexuális orientációk útvesztőjében, és a „tájékozatlanok” könnyen össze is keverhetik a transzneműeket a transzvesztitákkal, drag queenekkel vagy éppen a cross-dresser csapattal. Igen, ezek mind különböznek egymástól, most azonban csak a transzneműekkel fogunk foglalkozni. A transzneműek a „születésükkor kijelölt biológiai nemüktől” eltérő neműként azonosítják magukat – kezdi elemzését az Tűzfalcsoport.

A transzneműséget sokáig a hivatalos orvosi szakvélemény mentális betegségnek tekintette, mára azonban már eljutottak addig, hogy a WHO legújabb betegségeket felsoroló és azokat kategorizáló listájában, mint „nemi inkongruencia” szerepel a „szexuális egészség” kategóriában. A céljukat azonban ezzel még nem érték el, az ugyanis a teljes depatologizálás, vagyis az, hogy kikerüljön a betegségek listájából.

A transzneműek mindössze az emberiség egy százalékát teszik ki,viszont olyan erős és agresszív a lobbijuk, hogy azt gondolnánk, minden második ember érintett. A transzneműek mozgalma elképesztő gyorsasággal, szinte napról napra változtatja meg a minket körülvevő világot és közbeszédet. A hangjukat pedig nem más erősíti fel, mint a töménytelen mennyiségű pénz, amit mögé tesznek a progresszista milliárdosok. Nem meglepő módon köztük van Soros György is, sőt: 2017–2018 között LMBT-ügyekre csaknem 17 millió dollárt áldozott, ezzel ő lett az ötödik legnagyobb támogató. Ha az USA-n kívülre nyújtott LMBT-támogatásokat nézzük, akkor viszont 15 millió dollárral az első helyen áll a spekuláns.

Tudjuk jól, hogy Soros György sokkal dörzsöltebb annál, minthogy szíve jólelkűségéből támogasson egy ügyet. De milyen lehetőségeket lát a transznemű mozgalomban? Persze, hogy pénzt! A transznemű életvitelre egy egész ágazat épült az elmúlt körülbelül két évtizedben, elsősorban az orvostudomány terén. A nemi átalakító műtétekben és a hormonterápiában rengeteg pénzügyi lehetőség rejlik, és már nem csak felnőtteket szolgálnak ki: 2007-ben Bostonban nyílt meg az első gender-gyermekklinika. Egyre népszerűbbek a nemi identitásukban bizonytalan gyermekeknek felírt „pubertásblokkolók”, amelyek nevükből kikövetkeztethető, hogy a pubertáskor előtt járó, tehát 12-13 év alatti gyermekeknek adják a hormonokat, hogy ne serdüljenek biológiai nemüknek megfelelően. Ezzel tulajdonképpen arra kárhoztatják az ártatlan kisgyermekeket, hogy egész életükben gyógyszereket kelljen szedniük. Gyakran nem is maga a gyermek fejezi ki nemváltoztatási szándékát, hanem a kislányra vágyó csalódott szülő neveli kisfiát lányként és követeli az átalakítást. Mondanunk sem kell, ezzel pszichológiailag és fizikailag is egy életre megnyomoríthatják a gyerekeket.

A transzneműek ügyének előmozdítása azóta gyorsult fel, amikor az USA egyik államában, Észak-Karolinában elfogadtak egy törvényt, miszerint mindenkinek a „születéskor kijelölt neme”, tehát a biológiai neme szerinti mosdóba kell járnia.

Erre az LMBT-aktivisták azonnal rárepültek, hiszen ekkor a liberális Kalifornia államban már nagy sikereket értek el: a Gay Straight Alliance Network az iskolák 61 százalékában hozott létre úgynevezett Meleg–Hetero Szövetség klubokat, és 11 LMBT-t támogató törvényt sikerült kilobbiznia az állami törvényhozásban. Így tettek Észak-Karolinában is, létrehozták klubjaikat és kidolgoztak egy oktatási tervet, ami az LMBT-ideológia iskolai beszivárogtatására szolgál. Segítettek megírni az aktivistáknak egy útmutatót, többek között arról, hogy milyen hashtageket használjanak, és hogyan tudnak panasszal fordulni a hatóságokhoz. Ez csak egy példa az ezerből, a transznemű mozgalom ott van az iskolákban, a cégeknél, a filmekben, amiket nézünk Netflixen. Hangsúlyozzuk még egyszer, hogy a társadalom egy százalékáról van szó.

És most a lényeg. Miért éri meg Sorosnak, hogy több millió dollárt fektessen a transznemű mozgalomba? A milliárdosnak jelentős befektetései, részvényei vannak több orvosi és gyógyszeripari cégben is, például a Johnson & Johnsonban, vagy a CVS-ben. Mondanunk sem kell, hogy a nemváltó műtétek és a szükséges gyógyszerek, hormonok komoly iparágat jelentenek és sok pénz folyik be belőle. Éppen ezért a transznemű mozgalom promotálása mind Sorosnak, mind az orvosi és gyógyszeripari cégeknek érdeke, hiszen a nemváltoztatást elvégeztetők egész életükben szedik a gyógyszereket. Mi éri meg a legjobban? Ha már gyermekkortól fizetniük kell ezekért a hormonokért...

Még több információt a témában ITT olvashat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.