Ed Sheeran előtt lép fel Zséda

Ed Sheeran budapesti koncertjén a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő, Zséda is színpadra lép majd.

2024. 07. 16. 16:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Ed Sheeran és menedzsmentje már hetekkel ezelőtt felvette a kapcsolatot velünk, és elkezdődtek az egyeztetések arról, hogy zenekarommal én nyissam meg a koncertet, mi legyünk az opener banda. Őszintén kellett egy kis idő, amíg el mertem hinni, hogy ránk esett a választás, hogy eljutottak hozzá a dalaim… Hihetetlenül boldog vagyok, hogy fellépőként ott lehetek július 20-án a Puskás Arénában. Vannak előadók, akiket zeneileg, lelkületileg igazán közel érzek magamhoz, Ed is ilyen. Az, hogy ez kölcsönös, az, hogy ő meghívott engem, minket a koncertjére, azt gondolom, hogy egy igazán fontos visszajelzés számomra. Brutálisan nehéz volt egy ekkora örömhírt titokban tartani. Sokáig még a zenekaromnál is csak bianco dátumként szerepelt a nap a naptárban, de most már muszáj elhinnünk. Ott leszünk július 20-án a Puskásban, és elképesztő bulival készülünk!

– árulta el Zséda.

 

Zséda a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb női előadója.  Több tucat toplistás sláger, négy platina és négy aranylemez birtokosa. Több száz telt házas koncertet adott országos és nemzetközi színtéren egyaránt. Az énekesnő a Cotton Club Singers alapító tagjaként vált ismertté. A pop dalok mellett hallhattuk már jazz-, blues-, soulzenét, valamint sanzonokat énekelni, de repertoárjában klasszikus dalok, áriák is helyet kaptak. Koncertjét, zenei világát is ez a sokszínűség jellemzi. A Valahol egy férfi vár című dallal robbant be a köztudatba, melyet gyors egymásutánban követtek olyan emblematikus dalok, mint a Motel vagy a Fekete rúzs, vagy épp a közelmúltban megjelent életigenlő diszkóhimnusz, az Életben maradni. Kökény Attilával közös lírai duettje, a Helló közel 12 millió letöltést tudhat magáénak.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.