Összezavarnák a szivárogtatókat a Trónok Harca készítői

Több befejezést is készítenek.

MN
2017. 09. 14. 16:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik az HBO sikersorozata, a Trónok harca – mondta el Casey Bloys, a csatorna műsoraiért felelős elnök. Több befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat – írja az MTI.

„Én tudom a trónok harcának végét, de többféle változatot fogunk felvenni, hogy senki ne tudja, mi fog történni. Egy hosszú sorozat esetében ezt kell tenni” – idézte Bloyst a BBC News.

Mint ismert, a sorozat hetedik, legutóbbi évadának számos epizódját kiszivárogtatták. Hackerek nemcsak forgatókönyveket és belső dokumentumokat szereztek meg, hanem még nem sugárzott más sorozatok epizódjait is. Az internet-kalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a Trónok harcának hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le.

Hozzátesszük, hogy egy több befejezéses forgatás sem jelenthet garanciát a szivárogtatásra, ugyanis a végül műsorra kerülő epizódot legalább napokkal az adásba kerülés előtt el kell küldjék más országokba. Amennyiben az kiszivárog, máris beazonosítható lesz a befejezés – hacsak nem akarják az összes verziót leszinkronizáltatni.

A készítők számára ugyanakkor így is kihívás, hogy méltó befejezése legyen a sorozatnak. „Vegyük csak a Sírhant műveket, annak igazán jó vége volt. De ha a Seinfeldre vagy a Maffiózókra gondolunk vagy a Breaking Bad – Totál szívásra, akkor mindenkinek megvan a véleménye arról, miként kell egy sorozatnak végződnie” – fejtegette Casey Bloys.

Várhatóan a befejező, nyolcadik évad hatepizódos lesz, aminek forgatása leghamarabb idén októberben kezdődhet és legalább 2018 közepéig tart majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.