Visszatért a színpadra Tahi Tóth László

Februárban agyérműtétet hajtottak végre a Jászai Mari-díjas színművészen.

MN
2017. 10. 05. 5:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási tapsvihar mellett tért vissza kilenc hónapnyi kihagyás után a színpadra Tahi Tóth László: a színművész az Audiencia című előadás Kamarásaként kedd este lépett fel újra – írja a Bors.

Az előadás után Tahi Tóth László a lap kérdésére elmondta: jól van, különösen azért, mert újra játszhat. „Ez egyébként egy olyan darab, amit ennyi kihagyás után sem lehet elfelejteni. A közönség is nagyon jó volt ma este, külön megtapsoltak a végén, ez külön is jólesett” – fogalmazott.

A színművész még januárban, a József Attila Színház Hattyúdal című előadása közben lett rosszul, amelyben Tamburást alakította. Az előadás után mentővel szállították kórházba. Az Országos Idegtudományi Intézetben februárban agyérműtétet hajtottak végre rajta.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.