Távozik a Hvg.hu főszerkesztője

Neizer Anita közölte: úgy érezte, új kihívások után kell néznie.

MN
2017. 08. 23. 14:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik a kiadótól Neizer Anita, a Hvg.hu főszerkesztője, már nem kíván visszatérni a tavaly megkezdett szülési szabadságáról – tudta meg a 24.hu.

A távozó volt főszerkesztő a 24.hu megkeresésére megerősítette az információ hitelességét. Hozzátette, hogy barátsággal válik el a HVG-től, ahol szép és izgalmas éveket töltött el, de úgy érezte, új kihívások után kell néznie.

Neizer Anita 2011-ben főszerkesztő-helyettesként kezdett a kiadónál. Miután Gavra Gábor főszerkesztő a bajai videobotrány után távozott a Hvg.hu-tól, Neizer eleinte megbízott főszerkesztőként irányította a portált, majd nem sokkal később véglegesítették.

A Hvg.hu-t Neizer Anita 2016-ban megkezdett születési szabadsága óta Nagy Iván felelős szerkesztő irányítja, aki korábban Neizer helyettese volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.