Megvan a Zoom.hu új főszerkesztője

Október másodikától Kustánczi Norbert irányítja a portált.

MN
2017. 09. 29. 8:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október másodikától Kustánczi Norbert irányítja főszerkesztőként a Zoom.hu csapatát – közölte a portál. A 38 éves újságíró, kommunikációs szakember nyárig a 24.hu szerkesztőségének élén állt.

A Zoom.hu korábbi főszerkesztője, Zappe Gábor alig két hónap után, szeptember 7-én távozott. Tarjányi Péter lapjának vezetését ezután Murányi András vette át megbízott főszerkesztőként, aki a tavaly bezárt Népszabadság utolsó főszerkesztője volt. A portál azt írja, hogy Murányi – aki korábban jelezte, csak átmenetileg vállalja el a posztot – visszatér eredeti pozíciójába; a lap szakmai munkájának támogatása mellett a médiavállalkozás további projektjeiért felel.

„A két hónapja piacon lévő Zoom.hu eddigi eredményei remek alapot adnak a munkához, nekem pedig az a feladatom, hogy az ütemezett fejlesztések menedzselésével és a digitális területen szerzett tapasztalataimmal tovább építsem a lapot. Az a célom, hogy a Zoom.hu mértékadó, véleményformáló, független, szakmailag magas színvonalú és korszerű újsággá váljon. Olyan online lappá, amelyet mindennap érdemes olvasni” – nyilatkozta Kustánczi Norbert.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.