Vaskosan zsidózott az Echo TV egyik állandó vendége

Varga-Bíró Tamás 2011-ben még a Magyar Szigeten adta elő Kohn bácsi walzerja című dalát.

MN
2018. 01. 03. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Kuruc.infó Holokamu rovatába írt, és Orbán Viktort zsidózta Varga-Bíró Tamás, az egyik állandó vendége Mészáros Lőrinc Echo TV-je Keménymag című műsorának – vette észre a 444. Varga-Bíró a szintén Fidesz-közeli Pestisrácok.hu-n is blogol. 

Varga-Bíró Tamás korábban volt az Irigy Hónaljmirigy és a Bumeráng szövegírója is, majd a szélsőjobboldali tábor egyik arca lett. Szélesebb körben azután lett ismert, hogy 2017-ben nekiesett a Jobbik volt képviselőjének, a Gulyás Márton arányos választási rendszert követelő videójában szereplő Zagyva György Gyulának, aki válaszul megfenyegette őt, antiszemita kirohanásokkal. A Jobbiktól akkorra már eltávolodott Varga-Bírót ezek után vendégül látták az Echo TV-ben, ahol „illiberális publicistaként” mutatták be. Itt azzal zárt: Soros György nevét nem mondaná magyarul, mert szerinte Soros nem magyar. 

Mint a 444 most felfedezte, Varga-Bíró 2013-ban a Kuruc.infón többek között ezt az alternatív történelmi gondolatát osztotta meg: „A hazai zsidóság leggazdagabbjai már a deportálások kezdeténél sokkal előbb átmentették vagyonukat. A vagyon tetemes része egy, az »Erec Israel« megteremtésére szánt alapba került. A többi tengerentúli bankokba, többnyire Manhattanbe. Ekkorra Magyarországon már csak a zsidó középosztály és a szegényebb zsidók tartózkodtak. Akik nem tudták megvásárolni szabadságukat. Akiket a gazdag zsidók áldozatul hagytak, méghozzá tudatosan. Ugyanis pontosan tudták, mi fog történni velük. Kvázi ők készítették elő a terepet a történésekre. Hiszen legnagyobb történelmi hazugságukat pont ezekben az években alapozták meg. Azt a hazugságot, amely azóta is busásan kamatozik nekik a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ne legyenek tehát illúzióink: azokon a bizonyos vonatokon egytől egyig a saját népük által magukra hagyott, a saját fajtájuk által kisemmizett zsidók ültek.”

2011-ben pedig a Magyar Szigeten adta elő Kohn bácsi walzerja című dalát. Ebben arról énekelt, hogy amíg a dédapja a háborúban harcolt, addig a zsidók inkább meggazdagodtak, és leléptek, „és mentek a vonatok sorban, de rajtuk biz\' egy Kohn se ült, és sok kemény hazugság árán a fél világ megszégyenült”. Majd azt énekelte:

„És hazudtak, hazudtak egyre
És mint folyó, úgy dőlt a lé
Ajjajjaj-jajjajjaj
Zyklon-B, Zyklon-B”

A konklúzió: „hogy szakadna rájuk az ég”, „elég volt belőlük, elég!”

A 444 mostani gyűjtése szerint Varga-Bíró Tamás korábban zsidózott Szegedi Csanád háza előtt is. 2010-ben Orbán Viktorról és a Fideszről készített egy videoklipet, amiben a kormányoldalt zsidózta. 

2015-ben idegenbarát magyargyilkosnak nevezte Szent Istvánt, Mária Teréziát pedig „egy magyargyűlölő, illegitim Habsburg-kurvának”. Mindezt annak kapcsán, hogy Polgár Judit megkapta a Magyar Szent István-rendet. A sakkozó szerinte cionista zsidó, aki semmilyen magas rangú állami kitüntetésre nem lenne méltó emiatt. Cikkünkre Facebook-oldalán reagált Varga B., kifejtve, hogy valóban anticionista, amit nem tiltanak a törvények, és ezzel csak a béke és stabilitás iránti vágyát fejezi ki.

Szintén 2015-ben fizikai erőszakot helyezett kilátásba Puzsér Róberttel szemben. A történteket Facebook-oldalán elevenítette fel a Zagyva-botrány után lapunk publicistája, hozzátéve: „Akkoriban még nagy volt a nemzeti radikális testvériség a barikád mögött, akkoriban még nagy volt a pofa, és nagyok voltak a bicepszek, még nem futkostak a bajtársak a rendőrségre feljelentéseket tenni.”

Az Irigy Hónaljmirigy egykori szövegírója a Szelfi című műsor kapcsán üzente a publicistának: „A média önkéntes elhagyása után paraszt lettem vidéken. Földet túrok, disznót ganézok, ilyesmi. Úgyhogy ne szidd itt a parasztokat, mert még véletlenül magamra veszem, és meg talállak csapni!”

Puzsér így foglalta össze a történtek tanulságát: „ezek a militáns, szektás gazemberek előbb-utóbb mindenképpen levadásszák egymást – a balos és a jobbos radikalizmusnak világszerte ez a forgatókönyve”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.