Napi terror 04.28.

2019. 04. 28. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Egy John Earnest nevű tizenkilenc éves fehér férfi nyitott tüzet szombaton a dél-kaliforniai Poway zsinagógájában egy ember életét kioltva és három embert megsebesítve – közölték a helyi hatóságok. A lövöldözéskor mintegy száz ember lehetett a zsinagógában, akik a zsidó húsvét ünnepségein vettek részt. A hatóságok tájékoztatása szerint a halálos áldozat egy nő, a három sebesült között pedig egy gyermek és egy rabbi is van.
  • A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i terrortámadások kitervelőjének apja és két testvére is meghalt pénteken, amikor a biztonsági erők rajtaütöttek búvóhelyükön Srí Lanka keleti részén, a Batticaloától – az öngyilkos merényletek egyik színhelyétől – nem messze fekvő Sammanthurai városban.
  • Halálos áldozata is van a Poway-ben található zsinagóga elleni támadásnak
    Fotó: MTI/EPA/David Maung

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.