Napi terror 07.01.

2019. 07. 01. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Pokolgépes merényletet követtek el hétfő reggel Kabul diplomáciai negyedében, ahol több ország nagykövetsége és a védelmi minisztérium működik. A tálib lázadók jelentkeztek az afgán védelmi minisztérium közelében elkövetett hétfői kabuli robbantás elkövetőiként, amelyben sokan megsebesültek, vélhetően többen életüket vesztették. A harcok hatósági beszámolók szerint jelenleg is zajlanak a merénylők és a biztonsági erők között a minisztérium egyik épületében.
  • Erős a gyanú, hogy a négy halálos áldozatot követelő márciusi utrechti lövöldözés elkövetőjének terrorista indítéka volt – közölte a holland ügyészség hétfőn.

  • Legalább 23 ember meghalt, 300 eltűnt egy, a fulani népcsoport tagjai által lakott falu elleni támadásban Mali középső részén – közölte egy helyi polgármester.

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.