Napi terror 09.24.

2019. 09. 24. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Törökországból hazaérkezett Párizsba két női dzsihadista és kilenc gyerekük, annak a francia dzsihadistának a családtagjai, aki az Iszlám Állam nevű terrorszervezet nevében magára vállalta a 130 halálos áldozattal járó 2015. november 13-i párizsi merényleteket – közölték francia rendőrségi források.
  • Az Ocean Viking újabb 182 migránssal a fedélzetén köthetett ki Szicílián, a Frontex pedig közben arra figyelmeztet: az Iszlám Állam tucatnyi korábbi harcosát azonosították az Olaszországba vezető migrációs útvonalon.
  • Agyonlőtték a betiltott Muzulmán Testvériség hat feltételezett tagját Kairóban egy lövöldözésben az egyiptomi biztonsági erők.
  • Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.