Napi terror 10.04.

2019. 10. 04. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Szokatlanul és idegesen viselkedett felesége szerint a párizsi rendőr-főkapitányságon négy áldozatot követelő késes ámokfutás elkövetője a támadást megelőző este – közölték pénteken rendőrségi források, amelyek szerint a támadó indítékai továbbra sem ismertek.
  • A francia terrorelhárítási ügyészég vette át pénteken a nyomozást a párizsi rendőr-főkapitányságon négy áldozatot követelő késes ámokfutás ügyében – erősítette meg a francia főváros vádhatósága a dpa német hírügynökség megkeresésére.
  • Patrusev szerint a készülő terrorcselekményeket Tulában, Vlagyimirban, Tambovban és Voronyezsben hiúsították meg az év első nyolc hónapja folyamán. Emellett a régióban egy „terrorista irányultságú bűncselekmény” elkövetését is megakadályozták, valamint őrizetbe vettek 152 olyan személyt, aki terrorizmussal összefüggő tevékenységet folytatott.
  • Keresőkutyákkal erősítették meg a járőrszolgálatot a szentpétervári metróban
    Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.