Napi terror 04.20.

Forrás: MTI2019. 04. 20. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenhárom embert gyilkoltak meg fegyveresek a kelet-mexikói Veracruz szövetségi állam Minatitlan településén – közölték a helyi hatóságok.

A rendőrség gyanúja szerint az „új IRA” nevű szakadár britellenes katolikus militáns csoportot terhelheti a felelősség az észak-ír újságírónő meggyilkolása miatt. A hatóságok terrorcselekménynek minősítették az esetet.

Harminchat szíriai kormánykatona halt meg az Iszlám Állam fegyvereseinek támadásában az elmúlt 48 órában Szíriában.

Megtámadtak egy ebolás betegeket kezelő egészségügyi központot szombaton a Kongói Demokratikus Köztársaságban, mindössze órákkal azt követően, hogy egy másik ilyen klinikát is támadás ért.

Az afgán távközlési minisztérium elleni támadás szemtanúk beszámolói szerint egy öngyilkos merénylő robbantásával kezdődött a város forgalmas kereskedelmi negyedében álló többemeletes épület főbejáratánál.

Fotó: MTI/AP/Rahmat Gul

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.