idezojelek

Így gazdagodhatnak meg Márki-Zay hívői

Két hét alatt hatszáz százalékos profitot is hozhat ez az üzlet!

Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt nagy játékos. Igaz, azóta több mint egy hét telt el, de egy műsorban kiderült róla, hogy még fogadásra is hajlandó volna. Márki-Zay Péter azt mondta akkor, hogy szoros eredményre számít, amire „elég nagy tétben fogadna is, mert nem kockázatos, de arra, hogy nem lesz Fidesz-kétharmad, már nem tenné rá a házát

Az online térben pedig, mint mindenre, arra is lehet fogadni néhány nemzetközi fogadóirodánál, hogy ki nyeri a magyarországi választásokat, illetve ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke. A kérdés: Orbán Viktornak vagy Márki-Zay Péternek hívják majd a választások után a magyar kormányfőt.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy-két hónapja még a fogadóirodáknál, ahol az előrelátás hiányának és a vak hitnek súlyos anyagi következményei lehetnek, Márki-Zay Péternek nagyjából 20-25 százaléknyi nyerési esélyt adtak. Ez annyit jelent, hogy minden befektetett összeg három-négyszeresét kaphatta volna meg az, aki rá fogad. Ezzel szemben, aki Orbán Viktorra fogadott ugyanakkor, az nyereményként mindössze a befektetett összeg nagyjából egynegyedét nyerte volna.

Azóta viszont Márki-Zay Péter tovább kampányolt! Ennek következtében – például a BetOnline-on –, ha valaki most rá fogad, a pénzének már hatszorosát nyeri, ellenben az Orbán Viktorra fogadók minden befektetett 100 forintra mindössze 6 forintot kaphatnának.

Ez annyit jelent, hogy a BetOnline szerint nagyjából 90-95 százalék eséllyel a következő kormányt Orbán Viktor alakíthatja majd.

Hogy ne csak a jelenlegi kormány választói számára kedvező hírt közöljük, jelezzük, hogy ez egyben jó hír, azaz lehetőség Márki-Zay hívői és támogatói számára (Bige László, Gyurcsány Ferenc, Bojár Gábor…?), hisz ha egy milliárdos mondjuk mindössze 100 millió forinttal fogad a szivárványos koalíció balliberális jelöltjére, április 4-e után – Márki-Zay Péter kormányalakítása esetén – 600 millió forinttal lehet beljebb.

Rossz hír viszont, hogy nem mindenütt lehet már fogadni, ami azt jelenti, hogy a téteket gyorsan meg kell tenniük, mert Márki-Zay továbbra is kampányol!

A Unibeten mára már hibát dob ki az oldal, pedig az ellenzéki jelöltnek néhány napja (!) még volt némi esélye győzni. Vagyis, ha nem technikai problémáról van szó, ott már Bige, Bojár és Gyurcsány sem kockáztathatná Márki-Zay Péter kedvéért felesleges millióit, milliárdjait.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyar Péter nagy hibát követett el

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Élnek, mint (Gulyás) Marci Hevesen

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

A magyar érdek a legfontosabb

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Az elbeszélési módok és a valóság

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.