idezojelek

Mbappé pikáns kalandja egy transznemű modellel

A genderlobbi újabb aljas húzása.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined
Fotó: AFP/Patrick Hertzog

Felhévizy nagyon szereti a focit. Bizonyára ennek köszönhető, hogy dacára annak,  hogy már nem tartozik a legfiatalabb generációhoz, mégis nagyon szeret konzolon játszani a leghíresebb focis játékkal az EA Sport FIFA sorozatával. Van, hogy barátokkal űzi ezt a szórakozást, de sokszor online módban játszik, gyakorlatilag ismeretlen emberekkel. A fiatalok körében különösen népszerű ez a játék, nagyon sokan lelik örömüket abban, hogy virtuális focimeccseket játszanak barátaikkal, olyan sztárfocistákat irányítva, akiknek cseleit és góljait a Bajnokok Ligájában a tévé előtt ülve csodálják hétről hétre. Van annak egy különös bája és zamata, ha mondjuk Messivel végigszlalomozunk biciklicselekkel, mondjuk a Bayern München védelmén. De tavaly óta már a Ferencvárossal is játszhatunk, hiszen a zöld-fehérek kivívták maguknak a jogot, hogy bekerüljenek a népszerű játékba. 

Hogy ez a téma miért került most asztalra, arra egyszerű a magyarázat. Felhévizy csúnyán kiakadt ugyanis egy (látszólag) bulvárhír elolvasása után. Arról szólt a cikk, ami természetesen külföldről indulva söpört végig a magyar sajtón, hogy Kylian Mbappét, a világbajnok francia válogatott labdarúgót, a Paris Saint-Germain csatárát egy algériai származású transznemű modellel, Ines Rauval fotózták le. Rau egyébként arról híres, hogy ő volt 2017-ben az első transznemű Playboy címlapsztár.

A cikk a következőképpen fogalmaz: 

„Lapértesülések szerint a PSG és a francia labdarúgó-válogatott sztárja, egy transznemű modellel, Ines Rauval lehet együtt. A párt először tavaly májusban látták együtt a cannes-i filmfesztiválon, úgy tudni, több hónapja együtt vannak már. Kylian Mbappé és párja egyelőre nem kommentálta a róluk szóló hírt.”

Ahhoz már hozzászokhattunk az évek során, hogy a bulvár előszeretettel csámcsog a sztárok magánéletén. Ez a hír azonban minden mást megelőzve, futótűzként söpört végig a nemzetközi és a honi médián egyaránt. 

Nagyon valószínű, hogy a genderlobbi ráharapott a hírre és megmozdított minden követ, hogy kellő hangsúlyt kapjon a téma. 

Természetesen mindenkinek a magánügye, hogy kivel él együtt és az is, hogy milyen típusú kapcsolatban él. Viszont az nagyon nem mindegy, hogy egy olyan futballsztár, aki a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend, milyen módon jelenik meg a focipályán kívüli magánéletében. Nem gondolom, hogy Mbappé önszántából hozta nyilvánosságra a képeket, mint ahogy szerepel is a cikkben, hogy nem kommentálta az esetet. A genderlobbi viszont csúnyán és arcátlanul kihasználta ezt a helyzetet, mert egy olyan sportoló sztárral kvázi hitelesíthette a saját ideológiáját, aki hatalmas népszerűségnek örvend, sok-sok gyerek példaképe, arcképe pedig ott virít például annak a FIFA 2022 focijátéknak a borítóján, amelyik játékkal nagyon-nagyon sok fiatal játszik nap mint nap. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon fontos kijelentenünk, hogy nem Mbappé a hibás ebben az ügyben, hanem a bulvár és a háttérben működő genderlobbi, akik diadalittasan, mesterségesen feldagasztva a témát, mutogatják, hogy lám-lám a fiatalok példaképe is ilyen nyitott, tehát ez a természetes. Arról a többi sztárfocistáról, akik hagyományos családban élnek, gyermekeikkel sokkal kevesebb szó esik. Tudom én, hogy nem az a hír, ha egy kutya megharapta a postást, hanem az, ha a postás harapta meg a kutyát. De azért mindennek van egy határa, mert nagyon nem mindegy, hogy hova helyezzük azokat a bizonyos hangsúlyokat. Sajnos létezik egy nagyon erős lobbi, aki ezt az erkölcsi minimumot lábbal tiporva népszerűsíti a saját ideológiáját. Ide jutottunk, szép új világ… – gondolta magában Felhévizy és leült játszani a FIFA foci játékkal, majd nagy meglepetésre, könnyedén 2:0-arányban lerendezte az Mbappével felálló PSG-t a Ferencvárossal. 

Már csak azért is!

Borítókép: Kylian Mbappé világbajnok francia labdarúgó, Paris Saint-Germain csatára (Fotó: AFP/Patrick Hertzog)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.