idezojelek

Exkluzív Kunhalmi-show verhet éket a baloldali pártok közé

Ágnes ismét kitett magáért.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke volt a Blikk Talk vendége, ahol számos kérdést érintettek a beszélgetés során. A politikus most sem hazudtolta meg önmagát. Elmesélte többek közt, hogy hétéves korától tizenhat éves koráig a színészi pálya érdekelte, de ahogy teltek az évek, a gyermekkori vágyak, álmok átalakultak. Azonban ezek az ifjúkori évek nem múltak el nyomtalanul, hiszen politikusként is kamatoztatta, korábbi ezirányú érdeklődését. A legemlékezetesebb alakítását az MTVA-székház elfoglalására tett kísérletben nyújtotta, amikor nekirohant a bezáródó ajtónak és eljátszotta a hattyú halálát. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezután a szánalmas műesés után a közösségi médiában közönségszavazást kezdeményeztek alternatív Oscar-jelölésére. A beszélgetésben szóba került a baloldali összefogás is. Ezzel kapcsolatban Kunhalmi előzetes szándéka ellenére olyat mondott, amivel éket vert az amúgysem virágzó ellenzéki összeborulás pártjai közé:

„Mert meg lehetne verni Orbánt, ha azt csinálnánk, amit az MSZP mond” 

Nem biztos, hogy egy összefogást ezzel a mondattal meg lehet alapozni hiszen, ha minden párt ezen a véleményen van a saját pártjával kapcsolatban, akkor borítékolható a kudarc. Azonban legyen ez a baloldal problémája. A beszélgetést megnézve ismét felerősödött az a vélekedés, mely szerint talán jobb lett volna mindenkinek, ha Kunhalmi Ágnes valóra váltja gyermekkori álmát és a színészi pályát választja, mert politikusnak fölöttébb gyengécske.

Borítókép: Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke (Forrás: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.