Bűz van!

Befogott orral mégsem lehet örökké élni.

Nagy Árpád
2021. 07. 20. 8:16
null
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kávé reggel. A szokott helyen, a teraszon. Samu kutya ott ül a lábam előtt. Jól érzi magát, csak ne dörögjön megint az ég, mint tegnap.

– Hangosak voltak az utóbbi napok – mondom neki, gondolva arra, hogy az égzengés miatt többször is bekéredzkedett a nappaliba.

– Hangosak, persze, minden bulldog a kémszoftveres dajkamesére csorgatja a nyálát, egész éjjel be nem állt a szájuk – vakkant vissza.

– Hogy mondod? Nálatok is téma?

– Igen, két villámlás között mindenki a buta embereken röhög, akik beveszik a Direkt36 firkálmányát, amit a ballib hálózat habosít, hangosít tovább cikkek tucatjaival.

– Még ebül is nevetséges a történet? Nálatok mi ütötte ki leginkább a biztosítékot? – kérdem tőle.

– Az, hogy mindenféle figurákat képes úgy megfigyelni egy szupertitkos szoftver, hogy lényegében az egész világ tud róla, még a kivert kutyák is. Írt már róla itthon a teljes ellenzéki üvöltőkórus. A legviccesebb, hogy ezzel gyakorlatilag lehülyézik a gyártó céget, amelyik a „lebukott” kőkorszaki szoftvert készítette.

– Mondod, üvöltőkórus? Ezt a kifejezést még nem hallottam – lepődöm meg.

– Olyanok, mintha dróton rángatnák őket. Mindenki ugyanazt vonítja ugyanúgy, vagy kicsit másképp, a Telex, Index, 24.hu, Népszava, Hvg, 444 és társaik, akiket körbejelölt így vagy úgy a „nem létező” központjuk. Messziről érződik a bűze. A világhíres Panyit, a Direkt36 felülmúlhatatlan (s)ok(k)nyomozó újságíróját még a BBC is idézi!

– Komolyan?

– Naná, nincs mindennap olyan szupertitkos kémszoftver, amelyik a rettenthetetlen Panyi telefonján hagyja a nyomait, mert kérdéseket van bátorsága feltenni a kormányzatnak!

– Ti, kutyák érzitek ebben a humort, mert kifinomult a szaglásotok, de mit szóljanak a szerencsétlen fanatikus baloldali hívők? Nekik csak ezek a mesék maradtak! – fakadok ki.

– Ne féltsd te őket, akkora a bűz ezek körül a sztorik körül, hogy már egy szavukat sem hiszik. Aki meg beveszi, mert befogta az orrát, az megérdemli. Viszont befogott orral sem lehet örökké élni… De a jelölésről jut eszembe, futok egy kört, mert ma még nem ellenőriztem a területet. Jelölök, de nem pénzzel, mint az OSF (Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány – a szerk.)!

– Szépen itthagytál – mormogom magam elé, és elgondolkodom azon, hogy a kutyámnak tán igaza lehet. Ha hinnének a magyar emberek ezeknek a senkiházi firkászoknak, már rég más világ volna errefelé is. Sokkal nagyobb bűz volna.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.