időjárás 20°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Deák Dániel: Semmilyen bizonyíték nincs illegális lehallgatásokra + videó

Forrás: mandiner.hu
2021.07.20. 22:12
Deák Dániel: Semmilyen bizonyíték nincs illegális lehallgatásokra + videó

A politikai elemző az Atv-n elmondta, a hírt közlő médiumok is elismerik, hogy nincsenek konkrét bizonyítékok az izraeli kémszoftver ügyében – írja a Mandiner.

Az Atv Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Deák Dániel politikai elemző, aki az izraeli kémszoftverrel történt állítólagos lehallgatásokkal kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldali média először tényként közölte, hogy a kormány végzett lehallgatásokat, majd mindezt feltételes módú megfogalmazásra változtatta.

Deák Dániel szerint ez azért lényeges, mert kiderült, hogy a kormány ellen megfogalmazott vádak semmilyen módon nem bizonyítottak, amit a hírt folyamatosan napirenden tartó médiumok is elismernek. Az elemző szerint nem mellékes, hogy

a liberális média meglepően összehangolt módon tálalta az ügyet.

Hangsúlyozta azt is, hogy nemzetbiztonsági területről van szó, nyilvánvaló, hogy ilyen ügyekről a kormány részéről semmilyen konkrétumot nem mondhatnak.

Antal Attila politikai elemző, egyetemi tanár szerint beszédes, hogy az emberek részéről nincs érdemi reakció egyfajta apátia tapasztalható, mintha a társadalom hozzászokott volna az állandó megfigyeltséghez.

Az adást itt nézheti meg:

https://www.facebook.com/watch/?v=515630953096493

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Facebook/ATV

Pegasus-ügy

Kovács Zoltán: Pegasus-ügyben a hazai baloldali média a nyájjal tart

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.