Szalai Attilát két újabb Premier League-klubbal boronálták össze

Az angol Sky Sports értesülései szerint Szalai Attila, a magyar válogatott és a török Fenerbachce labdarúgója két, az angol élvonalban szereplő együttes érdeklődését is felkeltette.

Magyar Nemzet
2022. 01. 18. 8:32
SZALAI Attila
Isztambul, 2021. december 22. Szalai Attila, a Fenerbahce játékosa a Besiktas ellen a török elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. december 19-i mérkõzésen az isztambuli Sukru Saracoglu Stadionban. MTI/EPA/Sedat Suna Fotó: Sedat Suna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

jövőjéről szinte naponta látnak napvilágot újabb pletykák, azonban ez idáig mindegyik valótlannak bizonyult, a január végéig tartó átigazolási időszakban legalábbis eddig nem váltott klubot a magyar védő. A török Fenerbachce csapatát 2021 januárja óta erősítő labdarúgót néhány hónapja a Bajnokok Ligája-címvédőjével, a Chelsea-vel hozták hírbe, azóta többek között a Napolival és az Atlético Madriddal is összeboronálták.

A pletykákat az is erősítette, hogy a korábban stabil alapembernek számító futballista egyre kevesebb játéklehetőséghez jutott 2021 novemberében, de decemberben „visszaállt a világ rendje”, és Szalai a Fener összes mérkőzésén végig a pályán volt.

Az angol Sky Sports két újabb nevet dobott be a kalapba: a lap úgy értesült, a Premier League-ben szereplő West Ham és a Newcastle is a két nap múlva a 24. születésnapját ünneplő játékos kérői között lehet. A szigetországiak hozzáteszik: az AC Milan is az érdeklődők között van, és az említett klubok mindegyike középső védőt keres. 

Szalait 2025 nyaráig köti szerződés a Fenerbachcéhoz, a becslések szerint húszmillió euró fejében válthatna klubot a télen.

Borítókép: Szalai Attila a Fenerbachce mezében (Fotó: MTI/EPA/Sedat Suna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.