Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Rossz hír Rossinak, rossz hír Kerkeznek, jó hír a Bournemouthnak

Eddig a válogatott játékosok sérülése és a meccshiány okozott fejtörést Marco Rossi szövetségi kapitánynak a november 16-i Bulgária és a november 19-i Montenegró elleni mérkőzés előtt. A helyzet nem változott, sőt újabb játékos csatlakozott a meccshiánnyal küzdő futballistákhoz: a Bournemouth ballábas játékosa, Kerkez Milos nem szerepelt a Newcaste Unitedet 2-0-ra legyőző angol klubcsapatban.

2023. 11. 11. 21:25
Bournemouth v Wolverhampton Wanderers
Premier League
49105982 Milos Kerkez of Bournemouth during the Premier League match at the Vitality Stadium, BournemouthPicture by Jeremy Landey/Focus Images/Sipa USA 21/10/2023No Use Germany. Fotó: Reuters/Jeremy Landey
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bournemouth Dominic Solanke duplájával 2-0-ra nyert a Newcastle United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A Bournemouth volt a veszélyesebb az első félidőben.

A Bournemouth kétszer is túljárt a Newcastle kapusának az eszén     Fotó: AFP/Adrian Dennis

 Dominic Solanke a 60. percben a bal alsó sarokba talált, majd bő tíz perccel később egy szögletet követő kavarodás után látványos mozdulattal pofozta közelről hálóba a labdát.

A hátralévő időben a Newcastle szépíteni sem tudott, így véget ért a hét bajnoki óta tartó veretlenségi sorozata, a Bournemouth második idénybeli győzelmét szerezte meg. a kispadon nézte végig a találkozót. szövetségi kapitány számára ez nem jó hír, a magyar válogatott keret több játékosa, az alapemberek közül és is meccshiánnyal küzd, a Bulgária elleni sorsdöntő Eb-selejtező előtt ez nem túl szívderítő. 

Borítókép: Kerkez hiányzott a Bournemouthból (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.