Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ronaldo mit csinált már megint a portugálok Eb-főpróbáján! + videó

A pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság előtt a portugál válogatott a főpróbáján hazai pályán, Aveiróban 3-0-ra győzött az írek ellen. Cristiano Ronaldo kétszer is betalált, így már 130 gólnál jár a válogatottban!

2024. 06. 12. 6:23
Soccer international friendly - Portugal vs Ireland
Ronaldo kétszer is bevette az írek kapuját Fotó: EPA/José Coelho
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

már 39 éves, s bár a szaúdi bajnokságban szépen termeli a gólokat, sokan gondolják, hogy a portugál válogatottban már fiatalítani kellene a helyén. Mások szerint viszont továbbra is helye van a nemzeti csapatban, és Ronaldo kedd éjjel őket igazolta, mert főszerepet vállalt abból, hogy a portugálok 3-0-ra verték az íreket. (Akik múlt kedden bennünket 2-1-re legyőztek Dublinban.) 

Ronaldo kétszer is betalált. Forrás: X/Cristiano Ronaldo

 A 18. percben Joao Félix vette be Caoimhín Kelleher kapuját, majd jött Ronaldo, aki a második félidőben kétszer is mattolta a Liverpool hálóőrét, csapattársát. Ronaldo az 50. és a 60. percben volt eredményes, és az első gólja igazán parádés volt, ahogy a jobb felső sarokba tekerte a labdát.

 

Cristiano Ronaldo: 130 gól a válogatottban

Ronaldónak ez volt a 207. fellépése a válogatottban, és már 130 gólnál jár. A klasszis a találkozó előtt egy tolószékes kislányt kísért be a pályára, hogy a portugál válogatott játékosai mellett hallgathassa a himnuszokat.

Az ugyancsak az Eb-re készülő ukrán válogatott idegenben 4-0-ra győzött Moldova ellen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.