Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A kapu előtt átrohanó kutya védett – döbbenetes kimaradt helyzetek az Eb előtt + videó

A gólok mellett még több kimaradt helyzetre is készülhetünk a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon, és a futball érdekességeivel foglalkozó, 4,3 millió követővel rendelkező Out Of Context Football elnevezésű X-oldal ilyenekből osztott meg egy csokorra valót.

2024. 06. 11. 20:38
Danish national soccer team prepares for UEFA EURO 2024
Simon Kjaer már Németországban, a dán válogatott edzésén Fotó: EPA/Liselotte Sabroe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az összeállítást többször is meg kellett néznünk, mert nem hittünk a szemünknek, hogy ezek a jelenetek tényleg megtörténtek. Amikor a kapuban, a gólvonalon fetrengő játékos fenekéről kifelé pattan a labda, a csapata ezért nem szerez gólt, vagy amikor egy, a kapu előtt átrohanó kutya akadályozza meg, hogy gól szülessen. Ami az utóbbit illeti, ilyesmi az Eb-n azért vélhetőleg nem történik meg.

A 2018/19-es Európa-liga csoportkörében a Standard Liege 1-0-ra nyert a Sevilla ellen, és a 93. percben a belgák is egészen elképesztő helyzetet hagytak ki azután, hogy a cseh Tomás Vaclík kapus és a dán Simon Kjaer nem értették meg egymást. Utóbbi 35 évesen most ott lesz az Eb-n is, és a Milan védője a dán válogatott csapatkapitánya.

 

Vaclík és Kjaer ügyetlenkedése, s a kimaradt helyzet – végül a mali Moussa Djenepo lőtt a lécre – az UEFA oldaláról:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.