Puskás és Modric egy képen, a spanyolok leborulnak a nagyságuk előtt

Immáron Luka Modric a Real Madrid történetének legidősebb pályára lépője tétmeccsen, a horvát középpályás Puskás Ferenc szakállas rekordját döntötte meg szombaton. Spanyolország vezető sportlapja, a Marca pedig lenyűgöző képpel tisztelgett Puskás és Modric előtt.

2024. 10. 20. 13:52
Luka Modric (fehérben) egyre kevesebb játékpercet kap a Real Madridnál
Luka Modric (fehérben) egyre kevesebb játékpercet kap a Real Madridnál Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla , a Real Madrid 2-1-re győzött a Celta Vigo otthonában a La Liga 10. fordulójában, és a meccsen a 63. percben Luka Modric is pályára lépett csereként, aki abban a pillanatban megdöntötte Puskás Ferenc klubrekordját.

Modric 39 évesen és 40 naposan játszott a Celta ellen, ezzel átadta a múltnak Puskás korábbi rekordját, aki 1966-ban 39 évesen és 36 naposan játszott a Real Madridban.

A történelmi pillanat a Marca figyelmét sem kerülte el, sőt Spanyolország vezető sportlapja nagyon is rákészült a rekorddöntésre, ugyanis azon nyomban egy lenyűgöző grafikával jelentkezett. Az alábbi képen egymás mellé tették Puskást és Modricot, a múlt és a jelen Real-ikonját, mintha egyszerre passzolnák el a labdát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.