Bizarr döntést hozott a Tottenham trénere a Fradi elleni meccs előtt + videó

A Tottenham csapata ma délután Londonból útra kelt Budapestre, a Spurs csütörtökön 18.45-kor játszik a Ferencváros ellen a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának második fordulójában. Ange Postecoglou vezetőedző az utazó keret kijelölésekor olyat lépett, aminek az angol média szerint semmi értelme nincs.

2024. 10. 02. 15:39
POSTECOGLOU, Ange
Manchester, 2023. december 4. Ange Postecoglou, a Tottenham Hotspur vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Tottenham Hotspur mérkõzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2023. december 3-án Fotó: . MTI/EPA/Peter Powell
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tottenham Hotspur ma délelőtt nem hozta nyilvánosságra az FTC elleni mérkőzésre utazó keretét, és a Football.london portál felettébb érdekes cikket közölt: a felszálláskor készült, a Spurs közösségi oldalaira felkerült videó és fotók alapján próbálta „összeállítani” az utazók névsorát. Huszonegy játékost sikerült is beazonosítania, de a portál jelzi, biztosan nem ez a teljes keret. Ugyanakkor az utazók között megrökönyödve fedezték fel Sergio Reguilont, akiről az a hír járja, hogy nincs jövője Ange Postecoglou vezetőedzőnél. De igazán azért meglepő, hogy elutazott Budapestre, mert be sincs nevezve az Európa-liga alapszakaszába! A 27 éves spanyol válogatott védő tehát biztosan nem játszik a Fradi ellen. A Football.london portál úgy fogalmazott, hogy Postecoglou bizarr döntést hozott, aminek semmi értelme nincs.

POSTECOGLOU, Ange
Postecoglou az FTC elleni meccsen is fogja majd a fejét? Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Nagy kérdés, hogyan áll fel a Tottenham a Ferencváros ellen

 

Akik felszálltak a repülőgépre: Vicario, Forster, Austin, Romero, Reguilon, Davies, Van de Ven, Porro, Dorrington, Cassanova, Ajayi, Gray, Bergvall, Bissouma, Bentancur, Kulusevski, Maddison, Solanke, Lankshear, Werner, Moore.

A Tottenham csapatát az alábbi cikkünkben mutattuk be:

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.