A Barca természetesen Messinek adta volna az Aranylabdát

Hétfő délután jelentette be a France Football, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel az idén nem adják át a világ legjobb labdarúgóját megillető Aranylabdát. A Barcelona a klub hivatalos Twitter-oldalán reagált a döntésre.

Magyar Nemzet
Forrás: Twitter2020. 07. 21. 10:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokat pepecselt a Barcelona sajtóosztálya. A spanyol bajnokság ezüstérmese azonnal reagált arra a hírre, hogy idén a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzet miatt nem nevezik meg a világ legjobb labdarúgóját megillető aranylabdás játékost. A Barcelona véleménye nem meglepő: Lionel Messinek járna a díj, a hatszoros aranylabdás a vasárnap véget ért szezonban gólkirályként végzett, és megdöntötte korábbi csapattársa, Xavi Hernández rekordját, 21 gólpasszal járult hozzá a katalánok idei teljesítményéhez.

Fotó: Twitter

„Megértjük. Különben is, mindenki tudja, hogy ki a legjobb.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.