Babos Tímea hetven perc alatt végzett Wimbledonban

Babos Tímea még versenyben van, és ez a lényeg. A legjobb magyar női teniszező ugyan egyesben már a nyitó fordulóban elbúcsúzott a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokságon, párosban még láthatjuk őt a füves pályás Grand Slam-versenyen.

Forrás: MTI2021. 06. 29. 21:18
BABOS Tmea
Babos Tímea párosban még érdekelt Wimbledonban Fotó: John G. Mabanglo Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eső miatt Babosék közel négyórás várakozást követően kezdhették el a mérkőzést, amelyen a világranglista 116. helyén álló magyar játékos rosszul kezdett. Blinkova (89.) 4:1-re ellépett, és végül 29 perc alatt – két elvett adogatójátékkal – 6:2-vel került előnybe. A folytatás sem indult jól Babosnak, nem sikerült brékelnie, pedig három labdája is volt hozzá, majd ismét bukta saját szerváját, és Blinkova már 3:0-ra vezetett. Innen 5:2 következett az orosznak, majd zárásként Babos ismét elveszítette az adogatójátékát.

egyesben nem jutott messzire, párosban még javíthat Wimbledonban
Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat

Babos számára a női páros maradt: hosszabb szünet után újra a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán, második kiemeltként vág neki a viadalnak. A kétszeres világbajnok, négyszeres GS-győztes duó legutóbb tavaly a Roland Garroson játszott együtt, amelyet megnyert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.