Dzsudzsák idén nyáron nem lesz a Debrecen labdarúgója

Hetek óta kering a pletyka, hogy visszatér nevelőegyesületéhez a 33 éves szélső, Dzsudzsák Balázs. Ma délelőtt tiszta vizet öntöttek a pohárba a Debrecenben: a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem lesz a DVSC futballistája. Legalábbis idén nyáron biztosan nem.

Magyar Nemzet
2020. 07. 17. 15:04
null
Forrás: Ittihad Kalba/Twitter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vezető téma a sajtóban több egykori remek Loki-játékos hazatérése. A klub több labdarúgóval is tárgyal, amint minderről érdemi információk lesznek, a DVSC azonnal közli a nyilvánossággal. Az viszont biztossá vált, hogy nem lesz a DVSC labdarúgója – írja a másodosztályba kiesett Debrecen klubhonlapja.

A Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy korábban felvetődött annak lehetősége, hogy Dzsudzsák visszatér a nevelőegyesületéhez, és hetekig izgatottan várta a magyar futballtársadalom, vajon az NB II-ben folytatja-e a pályafutását a rutinos középpályás. A DVSC honlapján megjelent néhány mondat nem szorul magyarázatra. A Bors mai cikke szerint Dzsudzsák hajlandó lett volna futballozni a magyar másodosztályban, de az ügynöke inkább a külföldi folytatásban látott fantáziát.

Ezek szerint az ügynökének lett igaza.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.