Három perc alatt fordított, mégis pontokat veszített a Fehérvár

Már-már úgy tűnhetett, hogy a Fehérvár hatalmas ziccerei ellenére pont nélkül távozik Kispestről, és ezzel elkezd leszakadni a Fraditól, de nem így lett. Sőt, a vendég egyesület három perc alatt fordított a Honvéd ellen, hogy végül ne tudja megőrizni előnyét, és 2-2-es döntetlent játsszon a labdarúgó NB I hetedik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

Magyar Nemzet
2020. 10. 18. 19:13
Fehérvár
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első negyedóra alatt a bizonytalankodó kispesti védők mellett három gólt lőhetett volna a Fehérvár, mégsem tette. Ezért később meglakolt, mert a Honvéd magára talált, és az első félidő vége előtt a vezetést is megszerezte. lőhetett szabadrúgást a tizenhatos sarkától, labdája a felső lécet találta el, de a kipattanót Balogh Norbert bevágta Emil Rockov kapujába.

Márton Gábor együttese csak a második félidőben, vérfrissítés után tudott egyenlíteni. Ivan Petrjak becserélése után kilenc perccel meghálálta a bizalmat, Loic Nego elé tálalta a labdát, akinek már csak belőnie kellett. Az ukrán szélső gólpassza után három perccel saját maga is betalált, a tizenhatos sarkából tekert a bal felső sarokba.

A meccsnek viszont itt nem volt vége, egy kispesti felívelésre Rockov rosszul jött ki a kapujából, a csereként beálló Boubacar Traoré fejjel egyenlített, és mentett pontot a hazai pályán játszó Honvédnak.

NB I, 7. forduló:

Budapest Honvéd–Mol Fehérvár FC 2-2 (1-0)

Gólszerzők: Balogh Norbert (45+1.), Traoré (74.), ill. Nego (64.), Petrjak (67.)

További eredmények:

További eredmények:

Kisvárda–Ferencváros 0-2

Budafok–Diósgyőr 2-1

Újpest–Mezőkövesd 1-0

Puskás Akadémia–MTK 0-3

Paks–Zalaegerszeg 3-1

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.