Megvan a magyar válogatott kezdője Franciaország ellen

Loïc Négo lehetőséget kap, hogy kezdőként bizonyítson szülőhazája csapata ellen a magyar labdarúgó-válogatott második Európa-bajnoki csoportmeccsén, amelyen a világbajnok Franciaország az ellenfél.

Magyar Nemzet
2021. 06. 19. 13:49
Nego
Loic Nego családja Franciaországban él, de ő most a magyar csapaért tesz meg mindent Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kihirdette a franciák elleni kezdőjét a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Így állunk fel: – Loïc Négo, Kleinheisler László,

Ezzel eldőlt, hogy egyetlen helyen változott a magyar válogatott kezdője a Portugália elleni meccshez képest: a jobb szélen Lovrencsics Gergő helyére a Fehérvár labdarúgója, Loïc Négo került, aki 2010-ben még francia színekben volt U19-es Európa-bajnok, többek közt oldalán.

Idő közben a franciák is kiadták a saját kezdőjüket:

Didier Deschamps csapata tehát a Hugo Lloris – Benjamin Pavard, Raphaël Varane, Persnel Kimpembe, Lucas Digne – Paul Pogba, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot – Antoine Griezmann, tizenegyet küldi pályára a magyarok ellen. Itt is egyetlen változtatás van a Németország ellen 1-0-s sikert arató csapathoz képest, a kisebb sérüléssel bajlódó Lucas Hernandez helyére Digne került be balhátvédként.

A mérkőzés 15.00-kor kezdődik a Puskás Arénában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.