Ronaldo tombolt, hisztizett, de már lehiggadt – Videó

Cristiano Ronaldo úgy viselkedett, mint egy durcás kisgyerek. Az ötszörös aranylabdás, portugál labdarúgó földhöz vágta a csapatkapitányi karszalagját tegnap este Szerbia ellen, miután a játékvezető tévesen nem adta meg a szabályos gólját. Ronaldo azóta lehiggadt.

Magyar Nemzet
2021. 03. 28. 9:28
Serbia vs Portugal
Nem tudta meggyőzni az asszisztenst Fotó: Andrej Cukic Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Talán megérezte, hogy túllőtt a célon. A Szerbia elleni, 2-2-es döntetlen után egy órával azonnal posztolt az Instagramra. A portugál igyekezett elterelni a figyelmet gyerekes cselekedetéről, miután nem adta meg a játékvezető a vélhetően győztes gólját, dühében a földhöz vágta csapatkapitányi karszalagját, és levonult a pályáról. Ronaldo gólja valóban szabályos volt, a becsúszó szerb védő a gólvonalon túlról kanalazta vissza a labdát.

Ronaldo a lefújás után valamelyest lehiggadva ezt posztolta ki az Instagramra. „A portugál csapat kapitánya vagyok, ez életem egyik legnagyobb büszkesége és kiváltsága. Mindig mindent beleadok, megteszek a hazámért, és ez soha nem fog megváltozni. De nehéz időket élünk, különösen most, amikor úgy érezzük, hogy egy egész nemzetet megkárosítottak. Emeljük fel a fejünket, és nézzünk szembe a következő kihívással! Hajrá, Portugália!”

Elege lett Belgrádban
Fotó: EPA/Miguel A. Lopes

Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya a meccs után elmondta, hogy Danny Makkiele, a mérkőzés holland játékvezetője elnézést kért tőle hibás döntéséért. – Ez van, mennünk kell tovább. Egyértelmű gólt nem adott meg nekünk a játékvezető, de ezzel már nem tudunk mit kezdeni. Az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, de a szünet után elveszítettük a fókuszt, nem tudtunk mit kezdeni a szerbek akcióival – nyilatkozta a portugál kapitány, aki tegnap este a belgrádi Rajko Mitics Stadionban az ezredik alkalommal ült a kispadon az edzői pályafutása során.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.