Sigér Dávid: Felemelő érzés volt játszani a Barcelona stadionjában

A Ferencváros védekező középpályása, Sigér Dávid karrierje eddigi legnehezebb mérkőzését játszotta a Nou Campban. A válogatott labdarúgó kijelentette, szeretett volna meglepetést okozni a Fradival, de ezúttal ez nem jött össze.

Szilágyi László (Barcelona)
2020. 10. 21. 0:05
Sigér Dávid
Sigér nagyon kihajtotta magát a Nou Campban Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jól kezdtünk, helyzeteket alakítottunk ki, sajnos a második félidő elején váltott a Barcelona, középen próbáltak meg létszámfölényt kialakítani, és ez sikerült is nekik – mondta a Barcelona 5-1-es győzelmével véget érő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után Sigér Dávid. A 29 éves labdarúgó szerint „inspiráló és megtisztelő” volt pályára lépnie a Nou Campban. S ha az ellenfél csapatánál fellelhető játékosok tudásának a színvonalát veszi alapul, akkor karrierje eddigi legnehezebb találkozóját játszotta a Barcelona ellen a debreceni születésű középpályás.

Sigér nagyon kihajtotta magát a Nou Campban
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Szóba jött a hétvégi magyar „Clásicó”, az Újpest elleni derbi. A Fradi játékosának eszébe sem jutott a lilák elleni csata. – Senki sem gondolt a hétvégi mérkőzésre, de ez így normális. A Barcelonára koncentráltunk. Elfáradtunk, talán jól is jött, hogy lehetett többet is cserélni, nálunk elsősorban a széleken történtek változtatások, ez nem véletlen, hiszen ott futballoztak a Barca leginkább mozgékony, technikás labdarúgói – közölte Sigér Dávid, hozzátéve, hogy a rendelkezésre álló nem túl sok időnek elégnek kell lennie a hétvégi Újpest elleni rangadó előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.