Űrtechnológia fogadta Isztambulban a magyar válogatott védőt

Szalai Attila vasárnap óta a török bajnokság második helyén álló Fenerbahçe labdarúgója. A 22 éves játékos egyik ámulatból a másikba esik a körülmények láttán, s már alig várja, hogy bemutatkozhasson az új csapatában.

Forrás: nemzetisport.hu2021. 01. 19. 9:45
null
Szalai Attila el van ragadtatva a török sztárcsapatnál tapasztalt körülményektől Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Leírhatatlanul boldog vagyok, fantasztikus klubhoz kerültem! Cipruson, az Apollonnál sem voltak gondok a körülményekkel, de ami itt, Isztambulban fogadott, az lenyűgöző. Szóval egyelőre keresem a szavakat. Cipruson is minden adva volt a munkához, de most még egyet előreléptem. A konditerem, a kiszolgálóhelyiségek mind-mind „űrtechnológiával” vannak felszerelve. Nagy dolog, hogy itt lehetek – mondta a Nemzeti Sportnak aki a ciprusi Apollon Limasszoltól négy és fél évre a török Fenerbahçe csapatához szerződött.

Szalai Attila el van ragadtatva a török sztárcsapatnál tapasztalt körülményektől
Fotó: Facebook

A nyolcszoros válogatott védő hétfőn még csak a stadion páholyában nézte új csapata győzelmét az Ankaragücü ellen, de már túl van a bemutatkozáson és az első edzésen az isztambuli sztárcsapattal. Szalai váltott néhány szót a szakmai stáb tagjaival, ahogy korábban a Kasimpasában futballozó válogatott csapattársával, Varga Kevinnel is, mielőtt Törökországba igazolt. Szalai Attila Marco Rossival is beszélt telefonon.

– A szövetségi kapitány is hívott már, telefonon beszéltünk. Boldog volt az átigazolásom miatt, ő is úgy gondolja, jó döntést hoztam – mondta a labdarúgó.

A teljes interjút itt lehet olvasni.

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.