Meglepő bejelentés Michael Schumacher életéről

Gina Maria Schumacher szavaiból kiderül: nyilvánosság elé állnak a Forma–1 legendájának mindig titkolt magánéletével.

Forrás: borsonline.hu2021. 08. 05. 11:47
Schumacher, Michael
Monte-Carlo, 2012. május 26. Michael SCHUMACHER, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzõje integet, miután a legjobb köridõt érte el a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának idõmérõ edzésén a monte-carlói utcai pályán. Eredménye ellenére nem Schumacher indulhat az elsõ rajthelyrõl a másnapi futamon, mert az elõzõ versenyen öthelyes rajtbüntetést kapott. (MTI/EPA/Jens Büttner) Fotó: Jens Büttner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Régóta várnak erre rajongói: szeptember közepétől dokumentumfilm-sorozatot láthatunk a legendás pilótáról a Netflixen. A Forma–1 hétszeres világbajnokának a lánya, Gina Maria Schumacher ezzel kapcsolatban egyedülálló betekintést ígér apja életébe – derül ki a borsonline.hu cikkéből.

A 2013 végén súlyos síbalesetben koponyasérülést szenvedett legendás autóversenyző állapotáról immár nyolcadik éve szinte semmit sem lehet tudni. Azóta gondosan titkolják a sztárpilóta hogylétét. Ezért is különleges a mostani bejelentés, mely szerint a család is támogatta a forgatást. Az expilóta magánéletőről is szó lesz, amit már aktív sportolóként is igyekezett védeni a nyilvánosságtól – most azonban

a szerettei rászánták magukat, hogy bepillantást engedjenek a mindennapjaikba.

A hírek szerint Schumacher felesége, Corinna, és mindkét gyermekük – tehát Gina mellett az F1-pilóta Mick Schumacher is – „nagyon személyes interjúban” beszél majd a családfőről. Rajtuk kívül természetesen barátok, pályatársak (többek között Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel és Mika Häkkinen) is megszólalnak a sorozatban.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Gina Schumacher (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés

„Autóversenyző, sportikon, legenda. Az első, családja által támogatott film kivételes betekintést enged a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher életébe. SCHUMACHER, szeptember 15-étől. Csak a Netflixen” – hívta fel rajongói figyelmét a sikeres westernlovas Gina az Instagramon.

(Borítókép: Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője integet, miután a legjobb köridőt érte el a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának időmérő edzésén a monte-carlói utcai pályán. Eredménye ellenére nem Schumacher indulhat az első rajthelyről a másnapi futamon autójával, mert az előző versenyen öthelyes rajtbüntetést kapott. Fotó: MTI/EPA/Jens Büttner)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.