Miért maradna le bármiről? Iratkozzon fel új hírleveleinkre!

Mozi- és történelemrajongóknak, könyvmolyoknak és véleményvezéreknek is van már hírlevelünk.

MN
2017. 09. 14. 14:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó dolog a hírlevél! Az embernek nem kell csinálnia semmit, hátradől a székben, és a szerkesztők máris küldik a legjobbnak, legizgalmasabbnak tartott cikkeket.

Feltéve, ha az ember feliratkozik.

Ha még nem tette meg, ne csüggedjen, most bepótolhatja!

A nyár során először éles tesztüzemben, aztán pár hete már végleges formájában új hírlevélrendszert vezettünk be a Magyar Nemzet Online-on.

A hírleveleinkre könnyen, egy kattintással feliratkozhat, hogy aztán akár e-mailes postaládájából is követhesse legfontosabb híreinket, elemzéseinket és véleménycikkeinket. (Esetenként előfordulhatott, hogy a nyári tesztüzem során a feliratkozás nem volt zökkenőmentes.)

Máris több hírlevelünk is működik, amelyeket az alábbiakban részletezünk. Olyannyira, hogy azonnal fel is iratkozhat rájuk. Hogy ne maradjon le semmiről.

A listán szereplő hírlevelekre e-mail-címének megadásával iratkozhat fel. Nincs más teendője, mint hogy beírja azt az e-mail-címét, amelyre szeretné, hogy hírlevelünket kiküldjük, majd nyomja meg a „FELIRATKOZÁS” gombot. Amennyiben a művelet sikeres, e-mailt küldünk önnek, amelyben linket talál a feliratkozás megerősítéséhez.

A Magyar Nemzet szerkesztőinek válogatása az elmúlt 24 óra legizgalmasabb híreiből, legérdekesebb cikkeiből. Mindennap reggel hét óra körül küldjük ki, a hírlevél tartalmaz egy-két anyagot a reggel publikált, friss cikkekből is, illetve az előző este kiemelt írásait.

A Magyar Nemzet véleménycikkeinek hírlevele. A Magyar Nemzet hagyományosan erős véleménycikk-kínálatából minden délelőtt elküldjük a legfrissebb öt cikket az ön postafiókjába.

A Magyar Nemzet hagyományaihoz híven kiemelten fontosnak tartja a könyvekről és szerzőikről szóló beszámolókat, interjúkat, esszéket és recenziókat. A Könyvesház hírlevélben heti egyszer megkapja a Magazinban, illetve a Kultúrgrund Könyvesház rovatában megjelent, legfrissebb, könyv témájú cikkeinket.

Filmkritikák, moziajánlók, cikkek a film világából. Minden héten vasárnap és csütörtök délelőtt küldjük ki ezt a hírlevelünket.

A jelent nehéz lenne megérteni a múlt ismerete nélkül. A Magyar Nemzet segít ebben önnek, és ha feliratkozik erre a hírlevélre, minden héten egyszer válogatást küldünk történelmi tárgyú cikkeinkből.

A Múlt Idő rovatunkhoz külön Facebook-oldal is indult. Ha lájkolja, akkor a Facebookon is követheti, értesülhet a friss cikkekről.

  

Minden hírlevelünk végén megtalálható az a link, amellyel egyszerűen leiratkozhat az adott hírlevélről („LEIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRŐL”).

Mindezen túl az alábbi doboz segítségével könnyen leiratkozhat akármelyik hírlevelünkről. Ha beírja az e-mail-címét és megnyomja a „LEIRATKOZÁS” gombot, az adott címre elküldjük, hogy mely hírlevelekre iratkozott fel korábban, és mellékeljük a leiratkozáshoz szükséges linket is.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.