Nem jutott döntőbe a Kormos, Fazekas-Gondos páros

Az öt ugrásra összesítésben 237,54 pontot kapott a magyar kettős.

MTI
2017. 07. 17. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna Arénában rendezett délelőtti selejtezőben a magyar kettős, amely az idei Eb-n hetedik volt, a 19 duó közül a 17. helyen végzett, az öt ugrásra összesítésben 237,54 pontot kapott.

„Sajnálom, hogy rontottam, edzésen jól ment ez az ugrás” – értékelt az M4 Sport csatornának Kormos Villő. „Nagy élmény volt idehaza versenyezni, olyan hangzavar volt, hogy majdnem megkönnyeztem, teljesen libabőrös lettem” – mondta.

Fazekas-Gondos Flóra hozzátette, a kisebb hibák ellenére boldog és a remek hangulatnak köszönhetően élvezte a verseny minden pillanatát.

„A 2010-es hazai Eb-n még nagyon izgultam, most nyugodtabban ugrottam, köszönöm mindenkinek a szurkolást” – nyilatkozott.

A legjobban a Csang Ja-ni, Si Ting-mao kínai páros szerepelt, amely 320,40 pontot gyűjtött. A második kanadai Jennifer Abel, Melissa Citrini Beaulieu (306,60) és a harmadik orosz Nagyezsda Bazsina, Krisztina Ilinyih (304,80) kettős is 300 pont fölé kerül.

A 12-es finálét 16 órától rendezik. A két magyar versenyző csütörtökön a 3 méteres műugrásban indul, Kormos Villő pedig még toronyugrásban is érdekelt lesz a vb-n, kedden.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.