idezojelek

Kvótás bűnözők

Célzottan a gyerekekre ment. Tettével azt jelezte, hogy szerinte Európának nincs jövője.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Eredendően szír állampolgár. Áprilisban kapott menekültstátust Svédországban. Csütörtökön hat kisgyermeket sebesített meg késsel a kelet-franciaországi Annecy városában egy parkban. Közülük hárman életveszélyes állapotban vannak. Célzottan a gyerekekre ment. Tettével azt jelezte, hogy szerinte Európának nincs jövője.

Ugyanezen a csütörtökön az unió belügyminisztereinek tanácskozására bevittek egy papírt az úgynevezett menekültügyi reformról, amelynek lényege a kötelező kvóta szerinti elosztás. A migrációpárti miniszterek szünetet kértek, és kiscsoportos foglalkozásokon elkezdték megdolgozni a kétkedőket. Majd röpke félóra múltán többségi álláspontot fogadtak el az elosztási mechanizmusról magyar és lengyel ellenszavazat és néhány tartózkodás mellett. 

Tettükkel azt jelezték, nem érdekli őket, ha Európának vége, az illegális bevándorlókat szét kell osztani a tagállamok között. Aki ellenáll, az súlyos milliókat fizethet.

Épp akkor tehát, amikor újabb tragédia tette nyilvánvalóvá, hogy az illegális migráció húsbavágó probléma az Európai Unióban, amit nem kezelni kell, hanem azonnal gátat kell neki szabni, akkor a bevett szabályok sunyi megkerülésével néhány eszét vesztett percember úgy döntött, arányosan mindenkinek be kell fogadnia hazájába akár a gyermekei életére törő potenciális gyilkosokat is. Ezt nevezik ők szolidaritásnak. De maga a módszer, amivel aljasságukat elkövették, a legfőbb bizonyíték arra, hogy hiányzik belőlük mindenfajta együttérzés és megértésen alapuló tisztelet azokkal szemben, akik nem akarnak bevándorló országgá válni. 

Jól tudták ugyanis, hogy az Európai Tanácsban, ahol egyhangú döntés szükséges egy ilyen horderejű kérdésben, soha nem tudják a kötelező kvóta ügyét keresztülerőltetni. 

Ezért a megkerülős csel, ezért léptek át az önmagukat felsőbbrendűnek tartó erősek laza mozdulattal az eddig alapértéknek számító konszenzusos döntési folyamaton.

Ezzel az is nyilvánvalóvá vált, hogy Európa jelenlegi globalista, újbaloldali elitje nem csupán korrupt, hanem velejéig romlott, hazug gazemberekből áll. Újabban már maguk is az unió külső határainak megvédéséről papolnak, a kerítés építése sem számít már ördögtől valónak, szavakban már egészen hasonló az álláspontjuk azokéhoz, akiket eddig acsarkodva ítéltek el, lehordva többek között bennünket, magyarokat mindenféle idegengyűlölőnek, embertelennek és nácinak.

 De mindez csak szemfényvesztés volt, hiszen akárhogy tagadták, a jelek szerint mindvégig a kötelező kvóta elrendelése járt az eszükben.

Azt hitték, ha szolidáris elosztási mechanizmusnak becézik, akkor elhisszük, az valami más.

A felháborodás óriási, és még nagyobb lesz, ahogy rádöbbennek a választópolgárok minden tagállamban, mekkora ívben tesznek a fejükre Európa urai. Jó, ha látja mindenki, a német külügyminiszter álláspontja, akit nem érdekel a választók véleménye, nem egyedi. 

A birodalomépítők, a kevert népességen alapuló Európai Egyesült Államok hagymázas álmának kergetői egyáltalán nem foglalkoznak azzal, létezik-e más elképzelés a hülyeségükkel szemben.

Éppen ezért bátran álljunk ellen nekik. Senki nem döntheti el helyettünk, kivel élünk együtt.

És nem vagyunk sem embertelenek, sem idegengyűlölők, hiszen Lengyelország milliószámra fogadott be igazi háborús menekülteket, Magyarországon soha nem látott méretű humanitárius akció zajlik hónapok óta, és mindig szívesen látjuk a szabályainkat betartó, kultúránkat elfogadó, papírokkal, legálisan érkezőket.

De szeretjük a hazánkat és imádjuk a gyerekeinket. Ők jelentik számunkra a jövőt. Megvédjük őket a késes gyilkosoktól is, és azoktól is, akik ránk akarják szabadítani őket.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: a remény virágai a franciaországi késelés helyszínén (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.