Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 17., csütörtök, Laura, Alida napja
HÍR TV - CSÖRTECivilizálatlanság az egész BLM mozgalom.
Archívum, Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/gyurta-daniel-a-katolikus-gigarendezveny-arca-4117363/

Gyurta Dániel a katolikus gigarendezvény arca

A példa a fontos. Amilyen példát látnak a gyerekek, azt követik, legyen az jó vagy rossz – vallja Gyurta Dániel, a Katolikus Társadalmi Napokon védnökséget vállaló olimpiai bajnok.

– Fontosnak érzem, hogy a családok összetartsanak, egymást tiszteljük és megbecsüljük. Másrészt nagy hatással volt rám Antal János atya, aki a Veres Péter Gimnáziumban etikaórán nevelt bennünket. Nagyon szerette a fiatalokat, és ők is viszont. Megértette őket, minden témában jártas volt – indokolta Gyurta Dániel, miért vállalta a védnökséget a Kattárs Napok rendezvénysorozatán.

Gyerekkorában a Komjádi Béla uszodába került, ahol egy medencében úszhatott Rózsa Norberttel, Czene Attilával, ott dőlt el minden a pályafutásával kapcsolatban.

– A példa a fontos. Amilyen példát látnak a gyerekek, azt követik, legyen az jó vagy rossz – fogalmaz a bajnok a Magyar Kurírnak adott interjújában.

Gyurta sok időt szakít a barátaira, szeretteire. „Az év közbeni felkészülés nagyon sok időmet és energiámat leköti, így ebben az időszakban kevesebb időm jut rájuk. A pihenő időszakban viszont szeretem a mulasztásokat bepótolni. Ezen felül fontosnak érzem a tanulást. Jelenleg a Kommunikációs Főiskolán végzek tanulmányokat, így a vizsgákra is készülök” – fejti ki hétköznapjairól, hozzátéve, hogy amit eltervez, azt szereti véghez is vinni.

Tudja, hogy a népszerűség nagyon korán érkezett az életébe, 15 évesen már olimpiai érmes volt.

– Abban az időben nagyon hirtelen jött. Talán nem is jól kezeltem, bár ebben sem vagyok biztos. Most viszont már sokkal jobban tudom kezelni azokat a felkéréseket, melyek naponta érkeznek. Sajnos kénytelen vagyok néhány meghívásra nemet mondani, hiszen még most is az úszás számomra a legfontosabb.

Gyurta Dániel megjárt hullámvölgyet is, de hitt magában, volt célja, tudta, mit szeretne elérni, és az edzője, valamint a családja is végig kitartott mellette, bízott a sikerében.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

MEGAKADÁLYOZNÁK A VISSZATÉRÉSÉT

Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyforrás Magyarországra
A Fidesz frakcióvezetője szerint a DK elnöke vezeti a baloldalt, ezért meg kell akadályozni, hogy visszatérjen a múlt hazánkban.

MEGVÉDENI GYERMEKEINKET

Orbán Viktor kiállt a pedofilellenes törvény mellett
A miniszterelnök szerint az elfogadott jogszabály semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik.
Megszűnt a kivándorlás, sokan hazaköltöztek a járvány alatt
A külföldről hazaköltözők kinti jövedelmük egy részéről lemondanának, de életszínvonalukból nem engednek.

Poszt-trauma

Hirdetés: Budapest sürgősen főpolgármestert keres!
A főváros a kormány elleni gyűlölet áldozata lett. A főváros elvesztette a kapitányát. A kapitány meglékelte a hajót, majd elsőként elhagyta.

Poszt-trauma

Nem látjátok? Bajt hoz ránk a liberális őrület
Lépni kell, amíg nem késő.

Poszt-trauma

Miért kell leszerbezni egy magyar színházat?
Ne legyünk szűkkeblűek, pláne ne itt, Budapesten.

Aktuális

Környezetvédelmi témájú táborozási lehetőség ingyen
A 15-18 év közötti fiatalok startup ötletükkel jelentkezhetnek a Hello Planet Startup Designtáborba.

Fricz Tamás blogja

Felelősek vagyunk Gyurcsány Ferenc miatt
Gyurcsány azért van még mindig itt, mert hagytuk és engedtük, hogy itt maradjon.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!