Kocsis Máté: Tudjuk mi a feladatunk, készen állunk, hogy azt elvégezzük

2019. 09. 29. 11:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

- A parlamenti ellenzéknek a „támolygó vezérük nyelvbotlásával”, „a kígyózó kígyókkal” új korszak kezdődött, de ennél csak rosszabb dolgok történtek – mondta Kocsis Máté. A párt budapesti elnöke felidézte az ellenzék humoros és egyben felháborító akcióit.

- A parlamenti ülések része lett a ripacskodás, provokáció, obszcenitás – emlékeztetett.

Úgy látja, hogy a jobbikos szkinhedvezértől Vadai Ágnesig terjedő ellenzékben bármit elnéznének egymásnak egy kis hatalomért.

- Karácsony Gergely, aki az ellenzék „csúcsragadozója”, mindezt ott folytatta ahol a többiek abbahagyták. Bukdácsol, kínos hangfelvételek szereplője, nem tudja hol van Csepel, filmgyári díszletet néz telekspekulációnak – sorolta Kocsis Máté.

A politikus szerint ez a jelenlegi helyzet, itt folytatják a kormánypártok október 21-től a parlamenti munkát a magyar emberek érdekében. – Tudjuk mi a feladatunk, készen állunk, hogy azt elvégezzük – zárta szavait.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.