Kocsis Máté: Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányának feje volt

A frakcióvezető reagálva az ellenzéki frakciók hozzászólására is, arra szólította fel a DK elnökét, hogy szálljon le a magas lóról.

Forrás: MTI2019. 10. 21. 15:32
KOCSIS Mt
Balatonalmádi, 2019. október 17. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje beszél a Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetõjével a két párt közös frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2019. október 17-én. Kocsis Máté elmondta, hogy a következõ években a legtöbb forrást a gyermeket nevelõ családokra, a Magyar falu programra és gazdaságösztönzésre fordítjuk. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb magyar kormányának feje volt – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlamentben.

A fideszes politikus a kormányfő napirend előtti felszólalása után, reagálva az ellenzéki frakciók hozzászólására is, arra szólította fel a DK elnökét, hogy szálljon le a magas lóról. Mint mondta, sem a szemkilövetéseket, sem a lovas rohamot soha nem fogják neki elfelejteni.

Arra, hogy Hadházy Ákos független képviselő megpróbálta megzavarni a miniszterelnök felszólalását, azt mondta, ilyet egy „anarchista fajankó” csinál, nem egy felelős politikus.

Kocsis Máté jelezte: a kormánypárti frakciók az előttük álló időszakban segíteni fogják a kormány által meghatározott munkát, ezt az utat jelölték ki a választók, és ők ezt fogják járni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.