Kocsis Máté: Vakcinára van szükség, nem Gyurcsány kocsmajóslataira

Pár hete Gyurcsány pártja még a kínai vakcina betiltásáért indított petíciót, ma viszont már azt követelik, hogy legyen több – hívta fel a figyelmet Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán közzétett posztjában.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 16. 12:27
KOCSIS Mt
A felszólalásokból egyértelműen kiderül, hogy az ellenzék nincs jó állapotban - szögezte le Kocsis Máté Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté posztjában arra a kettős beszédre hívta fel a figyelmet, amelyet a Gyurcsány-párt folytat hónapok óta. A Fidesz frakcióvezetője azt írta: pár hete Gyurcsány pártja még a kínai vakcina betiltásáért indított petíciót, ma viszont már azt követelik, hogy legyen több.

„A petíciójukat azóta persze szép csendben elsüllyesztették, de az oltásellenes kampányukat folytatják, csak sunyi módon, elbizonytalanítással. Mindegy nekik, egy kis politikai haszonért akár vágóhídra is küldenék az embereket, majd rákennék a kormányra. Nincs új a nap alatt, akik rálövettek a saját népükre, azoknak ez meg sem kottyan.”

– közölte a kormánypárti politikus. Kocsis leszögezte: jó, hogy nem ők állnak a kormányrúdnál, így a vakcina folyamatosan érkezik a világ minden tájáról, ahonnan csak lehet. Most is újabb százezer.

„Ma-holnap eléri a másfél milliót a beoltottak száma itthon, Európában ez majdnem a legnagyobb szám lakosságarányosan. Oltassák be magukat! Remény és biztonság. Erre van most szükség, nem Gyurcsány kocsmajóslataira és embertelen halálkampányára. Tűnjön el a közéletből végre!” – zárta sorait Kocsis Máté.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.