Kocsis Máté: A baloldal a hatalom megszerzéséért bármire képes

Gyurcsány Ferencék néhány évvel ezelőtt még a Jobbik betiltását követelték – hívta fel a figyelmet a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: FACEBOOK2021. 08. 07. 16:47
KOCSIS Mt
Budapest, 2018. szeptember 12. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje sajtótájékoztatót tart a Sargentini-jelentés kapcsán az Országgyûlés Irodaházában 2018. szeptember 12-én. Ezen a napon megszavazta a magyar jogállamisági helyzetrõl szóló különjelentést az Európai Parlament (EP), a plenáris ülésen 448 igen szavazattal, 197 ellenében, 48 tartózkodás mellett fogadták el a képviselõk a dokumentumot. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Változnak az idők. Hiába, na, a hatalom megszerzéséért bármire képesek” – olvasható a Fidesz frakcióvezetőjének Facebook-bejegyzésében, az alábbi idézetet megosztva:

„És akkor most a magyar újnácik egyik parlamenti képviselője nyilvántartásba akarja venni, hogy ki zsidó és ki nem az. Gondolom, utána kitiltanánk őket a »rendes magyarok« által látogatott helyekről. Esetleg egy helyre is lehetne költöztetni őket, hogy könnyebben lehessen mindegyiküket szemmel tartani. Aztán majd jöhetne az Endlösung der Judenfrage…
Ez az újnáci fiúcska az emberből állativá lett mocsok képviselője. Pártjával együtt. Nem azért kell betiltani őket, mert amit tesznek és képviselnek, az a párizsi békeszerződés nyílt megsértése, hanem azért, mert ők a halál képviselői az élet helyett. A halálnak nem kell alkotmányos védelmet nyújtani. Éppen ellenkezőleg. Alkotmányosan kell útját állni az emberi méltóság, a szabadság, az élet gyilkosainak.
Eljött az ideje a Jobbik betiltásának.”
Gyurcsány Ferenc Gyöngyösi Mártonról és a Jobbikról, 2012. november 28.

(Borítókép forrása: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.