Kocsis Máté gratulált Fekete-Győr Andrásnak

A Fidesz frakcióvezetője felhívta a Momentum elnökének a figyelmét arra, hogy a gyermekvédelmi törvény a szülők jogait erősíti az LMBQ-propagandával szemben.

Forrás: Facebook2021. 08. 19. 14:04
null
Kocsis Máté a gyermekvédelmi törvény fontosságáról beszélt az interjúban. fotó: Havran Zoltán Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tegnapi hír, hogy Fekete-Győr Andrásék gyermeket várnak. Gratulálok hozzá, a legjobb dolog, ami az életben történhet. Tudom jól, nekünk kettő van: egy fiunk, Kristóf, és egy lányunk, Karolina” 

– közölte Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán.

A kormánypárti politikus hozzátette: Ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán, ha megtanul a mosógép tetején és a csomagtartóban is pelenkázni, ha majd többször megjárja a gyermekorvosi ügyeletet magas lázzal vagy sérülésekkel, ha lelkesen megválaszolja minden nap azt a körülbelül 200 “miért”-tel kezdődő kérdést, és ha kialakul közte és a gyereke között a világ legtökéletesebb érzelmi kötődése, akkor bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.

„Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás. Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó” 

– hangsúlyozta Kocsis Máté, hozzátéve: a születendő babának, az édesanyának és az édesapának jó egészséget és boldog családi életet kíván. – A gyermek a legcsodásabb dolog a világon! Add tovább! – zárta sorait.

Mint ismert, számos nemzetközi példa mutatja, hogy az LMBTQ-s érzékenyítésnek milyen káros hatásai lehetnek a gyermekek normális fejlődésére, Fekete-Győr András nyíltan támogatja, hogy transzvesztiták akár óvodásoknak is tartsanak előadásokat. Az érzékenyítő foglalkozások több esetben pedofilok számára kínáltak lehetőséget arra, hogy a gyermekek közelébe férkőzhessenek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.