Dömötör Csaba: Ez itt most nem az ötvenes évek

– Ha az erőszakos politikáról van szó, a baloldal semmit sem változott – hangsúlyozta.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 22. 10:38
DMTR Csaba
Budapest, 2019. július 1. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára interpellációra válaszol az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. július 1-jén. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hogy miért kell egy tizenöt évvel ezelőtti eseménnyel foglalkozni? A válasz egyszerű: a baloldal semmit sem változott, ha az erőszakos politikáról van szó – jelentette ki parlamenti felszólalásában Dömötör Csaba, hangsúlyozva: ebben az egyes baloldali pártok között semmiféle különbség nincsen. 

 A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára rámutatott: 

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke földönfutással fenyeget művészeket, másokat pedig úgy általánosságban börtönnel. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a közigazgatásban dolgozókat, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke pedig újságírókat fenyeget, már ha éppen nem dob füstgránátot a rendőrökre. 

Karácsony Gergely politikai alapon zárolna bankszámlákat, de az is előfordult, hogy Jakab Péter verőemberei fojtogattak egy állampolgárt – sorolta.

A kormánypárti politikus továbbá úgy fogalmazott: tisztelt baloldali képviselő hölgyek és urak, 

bárhogyan is viselkednek, ez itt most nem az ötvenes évek.

Fokozhatják az erőszakos politikát és a provokációkat, mi ezt tűrni fogjuk, a magyarok meg majd elmondják a véleményüket erről a választásokon. 

Háromszor már hangosan elmondták, és negyedjére is meg fogják tenni 

– húzta alá. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.