Kálmán Olga nekiment Karácsony Gergelynek

Az egykori tévés szerint nincs rendjén, hogy minden reggel dugóban kell araszolni a fővárosban.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 09. 23. 15:52
KARÁCSONY Gergely; KÁLMÁN Olga
Budapest, 2019. szeptember 22. Karcsony Gergely kzs ellenzki fpolgrmester-jellt Klmn Olga, a Demokratikus Koalci (DK) korbbi fpolgrmester-jelltje (j) trsasgban a Trip Rendezvnyhajn tartott programbemutatjn 2019. szeptember 22-n. A jellt Vegyk vissza Budapestet! cmmel egy szabad, zld s szolidris Budapest kialaktst clz programot mutatott be. MTI/Sos Lajos Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tudom, Budapest közlekedési nehézségeire a legegyszerűbb rávágni, hogy mindenki közlekedjen BKV-val vagy biciklivel

 – jegyezte meg Kálmán Olga a Facebook-oldalán, miközben a budapesti dugóban araszolt csütörtök reggel. Az egykori tévés ezzel Karácsonynak a panaszkodókhoz címzett, elhíresült mondatára utalhatott, miszerint „szálljanak ki a kocsiból, és menjenek gyalog”.

Szerintem ez így nincs rendjén!

 – tette hozzá Kálmán.

A Demokratikus Koalíció politikusának az elmondása szerint már számtalan szakértővel tárgyalt a helyzetről, amire lenne megoldás, csak szándék kellene végre.

Mint ismert, Kálmán Olga a II. és a III. kerületben Karácsony párttársával, a párbeszédes Tordai Bencével mérkőzik meg az előválasztáson.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.