Minden úgy alakult, ahogy azt Gyurcsány eltervezte

Kocsis Máté szerint a DK elnöke az MSZP után a Momentumot, az LMP-t, és a Jobbikot is bedarálta.

Forrás: Facebook/Kocsis Máté2021. 09. 30. 11:27
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2021. augusztus 29. Gyurcsny Ferenc, a prt elnke, volt szocialista miniszterelnk beszdet mond a Demokratikus Koalci (DK) XI. kongresszusn s ellenzki elvlasztsi kampnynyit rendezvnyn a Kongresszusi Kzpontban 2021. augusztus 29-n. MTI/Mohai Balzs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte – írta Facebook-oldalán Kocsis Máté.

Bedarálta a Momentumot, az LMP-t, és megsemmisítette a Jobbikot is. Az MSZP-t már rég kinyírta.

– A mai napon az is végleg eldőlt, hogy nincs a baloldalon semmilyen új lendület, új arcok, semmilyen lezárt múlt, más politika, mert a baloldal megújítására tett erőtlen kísérlet csúfosan megbukott. (Persze eleve is bukásra volt ítélve, csak ezt a benne részt vevők politikai képességek hiányában nem vették észre.)

Gyurcsány Ferenc az egyeduralkodó, az ő vezetésével a kudarcos múlt emberei térnek vissza a baloldalra a következő évtizedre.

Mindent leuralt, a kicsiket felszámolta, ahogy előre megmondtuk. Lényegében már csak két lehetőséget hagyott: vagy a felesége lesz a miniszterelnök-jelöltje, vagy a fővárosi bábja, aki már 17 évvel ezelőtt is a fizetési listáján volt, és aki azóta is szolgalelkűen hajtja végre akaratát. (Nyilvánvaló, hogy Márki-Zay Péter is csak reggeli lenne a baloldal vezérének.) Folytatódjék hát a színjáték a baloldalon, de a végén biztosan csak egy nevet: Gyurcsány Ferenc – olvasható az írásban.

– Megint ránk marad a feladat, hogy legyőzzük jövő tavasszal, készüljünk! – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

Borítókép: MTI/Mohai Balázs

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.