Békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszéde – élőben a HírTV műsorán

Nyolc kamerával és drónnal ad élő közvetítést a HírTV a békemenetről. A stúdióban Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel elemez, a helyszínről pedig Déri Stefit és a Célpont riporterét, Gáll Csongort kapcsolja a csatorna – olvasható a HírTV.hu oldalán.

Forrás: HírTV.hu2021. 10. 23. 10:32
null
Budapest, 2018. mrcius 15. A Civil sszefogs Frum - Civil sszefogs Kzhaszn Alaptvny (CF-CKA) Bkemenetnek rsztvevi a Margit hdon 2018. mrcius 15-n. MTI Fot: Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook-oldalán pedig 13 órától kezdődik. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét is élőben közvetítik – derül ki a cikkből, amelyben videókat is talál.

Vidékről is sokan érkeznek a békemenetre

A 15 évvel ezelőtti rendőri erőszak áldozataira és az ’56-os hősökre is emlékeznek a békemenet résztvevői. Az október 23-i rendezvényre vidékről is rendkívül sokan érkeznek. A legtöbben azért vesznek részt a békés demonstráción, hogy a hazai ellenzéknek és Brüsszelnek is megmutassák:

támogatják Magyarország jelenlegi kormányát.

Székelyföldi magyarok százai érkeznek

Erdély több településéről érkeznek megemlékezők a békemenetre. A folyamatosan romló romániai járványhelyzet miatt a beutazás védettségi igazolványhoz kötött. Az autóbusszal utazó csoportok esetében pedig több indulási ponton is gyorstesztet végeznek az indulókon. A beutazó magyarok között többen is vannak, akik az összes eddigi békemeneten részt vettek. Makfalva polgármestere elmondta: nagyon fontos, hogy jelenlétükkel is megmutassák: a székelység kiáll a magyar kormány mellett – írják.

Kárpátalja is képviselteti magát

Az eddigi békemenetekre rendszeresen utaztak Kárpátaljáról is, akik külhoni magyarokként fontosnak tartották, hogy kiálljanak Magyarország nemzeti kormánya mellett. Nincs ez máshogy idén sem. Csapon, a kis kárpátaljai határvárosban már hajnali négy órakor félszázan várták a busz indulását. A csoport az ungvári járás magyarlakta településeit fogja képviselni a békemeneten.

Az eredeti cikk és a videók IDE kattintva érhető el. Az október 23-i Békemenetet a Magyar Nemzet online felületén IDE kattintva lehet követni.

Borítókép: A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) békemenetének résztvevői a Margit hídon 2018. március 15-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.