Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A sikertelen október 23-i gyűlés másnapján váratlanul Szardíniára utaztak.

Forrás: ripost.hu2021. 10. 26. 12:04
DOBREV Klra; GYURCSNY Ferenc
Budapest, 2019. oktber 13. Gyurcsny Ferenc, a Demokratikus Koalci (DK) elnke s felesge, Dobrev Klra, a DK eurpai parlamenti (EP) kpviselje, az EP alelnke nyilatkozik a sajt munkatrsainak, miutn leadtk szavazatukat az nkormnyzati vlasztson a II. kerleti lds Utcai ltalnos Iskolban kialaktott 5-s szm szavazkrben 2019. oktber 13-n. MTI/Szigetvry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt

A sikertelen október 23-i gyűlés másnapján váratlanul Szardíniára utaztak.

A Ripost értesülése szerint október 24-én a déli órákban a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott a Gyurcsány házaspár.

Arra a Szardíniára, amit egy korábbi cikkében még a Soros-blog, a 444 is a „nagyon gazdagok és kiváltságosok” szigeteként írt le, ahol „luxusvillák, jachtok, VIP-klubok a jellemzők és amelynek leghíresebb szórakozóhelye beszédesen a Billionaire nevet viseli.

A portál úgy tudja, hogy 

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára legalább egy hetet tölt a Smaragd parton, ahol szinte mindennapos, hogy egy-egy oligarcha bérbe vesz egy egész öblöt, a luxusszálloda összes szobájával és alkalmazottjával együtt.

Egyenruhás sofőr és egy BMW X7-es terepjáró várta Gyurcsányékat a repülőtéren, akik innen hajtottak egy előre kibérelt luxusvillába – írja a riport.

Az utazás időpontja további kérdéseket is felvet, hiszen mindketten munkaidőben utaztak el Szardínia szigetére. 

Gyurcsánynak ezekben a napokban Magyar Országgyűlésben, míg feleségének, aki az Európai Parlament alelnöke, Brüsszelben lett volna helye. Mindez persze elmondható azokra a hetekre, sőt hónapokra is, amit Dobrev idehaza kampányolással töltött, miközben Brüsszelben is felvette a fizetését – olvasható a portálon.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép forrása: MTI/Szigetváry Zsolt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.